Επικαιροποιημένα συστήματα ηλεκτρονικής ενέργειας

March 21, 2024

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Επικαιροποιημένα συστήματα ηλεκτρονικής ενέργειας

Επικαιροποιημένα συστήματα ηλεκτρονικής ενέργειας

Σας παρουσιάζουμε τα 3 στρώματα αντι-κόπωσης ESD, σχεδιασμένα για να σας προσφέρουν ένα άνετο και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον.Αυτά τα χαλιά είναι τέλεια για διάφορες εφαρμογές και προσφέρουν μια σειρά από εντυπωσιακά χαρακτηριστικά..

Χαρακτηριστικά:

 • Μόνιμες αντιστατικές ιδιότητες: Το στρώμα ηλεκτροστατικής διάσπασης έχει αντίσταση επιφάνειας 106-108 Ω, ενώ το αγωγό στρώμα έχει αντίσταση επιφάνειας 103-105 Ω.Πες αντίο στα στατικά σοκ.!
 • Αποτελεσματική απομάκρυνση της πίεσης των ποδιών: Η δομή των σύνθετων στρωμάτων μας έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ανακουφίζει την κόπωση και να παρέχει τη μέγιστη άνεση καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.
 • Αντιστατικά προειδοποιητικά σήματα: Η επιφάνεια του χαλιού διαθέτει σαφή προειδοποιητικά σήματα, δημιουργώντας μια φυσική ζώνη προστασίας ESD.
 • Εύκολο καθαρισμό: Με μια επιφάνεια που είναι εύκολο να καθαριστεί και να μεταφερθεί, μπορείτε να διατηρήσετε ένα καθαρό και παραγωγικό εργασιακό περιβάλλον χωρίς κανένα πρόβλημα.
 • Αύξηση της ασφάλειας: Η σχεδίαση της αντρίσκλιτης επιφάνειας εξασφαλίζει ότι μπορείτε να κινείστε με αυτοπεποίθηση χωρίς τον κίνδυνο γλιστρίας.
 • Ανθεκτικά σε οξέα, αλκαλικά και διαλύτες: Τα χαλιά μας μπορούν να αντέξουν την έκθεση σε διάφορες χημικές ουσίες, καθιστώντας τα κατάλληλα για ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών.
 • Προσαρμόσιμο μέγεθος: Κατανοούμε ότι κάθε χώρος εργασίας είναι μοναδικός, γι' αυτό και τα χαλιά μας μπορούν να προσαρμοστούν για να ανταποκριθούν στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας.

Εφαρμογές:

 • Χώρες εκτός ESD: Ιδανικές για πολλούς σταθμούς εργασίας ή διαδικασίες όπου δεν απαιτούνται αντιστατικά μέτρα.
 • Χώρες ΕΚΑ: Μια οικονομική και αποτελεσματική λύση για τη δημιουργία ενός αντιστατικού περιβάλλοντος.
 • Χρήση σταθμού για μεγάλο χρονικό διάστημα: Είτε πρόκειται για σούπερ μάρκετ, βενζινάδικο, εργαστήριο ή εργαστήριο, τα χαλιά μας έχουν σχεδιαστεί για να αντέξουν την δοκιμή του χρόνου.

Χρήση και συντήρηση:

 1. Τακτικός καθαρισμός: Για να διατηρήσετε τις λειτουργίες αντιτριβής και διάσπασης στατικού ηλεκτρισμού, φροντίστε να καθαρίζετε τακτικά το χαλάκι για να αφαιρείτε το λάδι και τη σκόνη.
 2. Σκούπισμα με νερό: Χρησιμοποιήστε ένα καθαρό βαμβακερό πανί βουτηγμένο σε νερό για να σκουπίσετε την επιφάνεια.
 3. Προσοχή με το κόλλημα: Μόλις το χαλάκι έχει κολληθεί, το κόλλημα δεν μπορεί να καθαριστεί.
 4. Αποφύγετε κοφτερά αντικείμενα: Τοποθετώντας κοφτερά αντικείμενα στο χαλάκι μπορεί να προκαλέσει γρατζουνιές στην επιφάνεια, γι' αυτό χειριστείτε με προσοχή.

Απολαύστε την άνεση, την ασφάλεια και την αντοχή των ESD Anti-Fatigue Mats Three Layers.

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Επικαιροποιημένα συστήματα ηλεκτρονικής ενέργειας 0

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Επικαιροποιημένα συστήματα ηλεκτρονικής ενέργειας 1