Διαφανές PMMA ακρυλικό φύλλο ESD χυμένο ακρυλικό πλαστικό φύλλο

Διαφανές PMMA ακρυλικό φύλλο ESD χυμένο ακρυλικό πλαστικό φύλλο

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Herzesd
Πιστοποίηση: Rohs

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 200 χιλιόγραμμα
Τιμή: USD 2-5/ kgs
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Δάχος: 1.850mm Μέγεθος: 1220*2440mm, Προσαρμοσμένο μέγεθος
Υλικό: 100% Acrylic/PMMA/Plexiglass/Perspex Χρώμα: διαφανής, κόκκινος, άσπρος, μπλε
Ονομασία προϊόντος: ακρυλική τιμή φύλλων σχεδίων ESD Εφαρμογή: Έπιπλα, εργαστήριο
Επιφάνεια: Μεταλλίνη, στιλπνή Δείγμα: Διαθέσιμο
Αντίσταση επιφάνειας: 10^6ohm-10^9ohm
Υψηλό φως:

Διαφανές ακρυλικό φύλλο PMMA

,

Δελτίο πλαστικής χύτευσης ακρυλικής ύλης ESD

,

Ματ PMMA ακρυλικό φύλλο

Περιγραφή προϊόντων

Δεδομένα για το ακρυλικό φύλλο ESD:

- Όχι, όχι, όχι. Τμήμα δοκιμής Μέθοδος δοκιμής Αποτελέσματα Συμπεράσματα
1 Σκληρότητα μολύβι ΑΣTM 03363-
05(2011) Ε2
Σκληρότητα γρατζουνίσματος: 4H  
2 Αντίσταση επιφάνειας ΑΣTM 0257-14 4.1 "O/sq  
3 Αντίσταση όγκου ΑΣTM 0257-14 2.7x1014 (l.cm)  

 

Διαφανές PMMA ακρυλικό φύλλο ESD χυμένο ακρυλικό πλαστικό φύλλο 0

Διαφανές PMMA ακρυλικό φύλλο ESD χυμένο ακρυλικό πλαστικό φύλλο 1

 

Τα ακρυλικά φύλλα ESD είναι ειδικά σχεδιασμένα για τον έλεγχο και τον μετριασμό της συσσώρευσης και της εκφόρτωσης στατικού ηλεκτρισμού.

 

1. Επιφάνειες εργασιακών σταθμών ESD: Τα ακρυλικά φύλλα ESD χρησιμοποιούνται συχνά ως επιφάνειες εργασίας σε περιβάλλοντα ευαίσθητα σε ESD, όπως η κατασκευή ηλεκτρονικών προϊόντων, τα εργαστήρια, τα καθαρά δωμάτια και οι εγκαταστάσεις δοκιμών.Τα φύλλα αυτά παρέχουν μια ασφαλή επιφάνεια ESD για την συναρμολόγηση, δοκιμές και χειρισμός ευαίσθητων ηλεκτρονικών εξαρτημάτων.

2. Προστατευτικά καλύμματα ESD: Τα φύλλα ακρυλικού ESD μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία προστατευτικών καλύμματος για ηλεκτρονικό εξοπλισμό, όργανα και οθόνες.αποτρέπεται η συσσώρευση στατικών φορτίων και η βλάβη των ευαίσθητων συστατικών στο εσωτερικό.

3.Σταθμοί και ασπίδες ESD: Τα ακρυλικά φύλλα ESD μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία φραγμών και ασπίδων σε περιοχές όπου η στατική εκκένωση μπορεί να αποτελέσει κίνδυνο.μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να εγκλωβίσουν ευαίσθητο εξοπλισμό ή να απομονώσουν εργασιακές περιοχές όπου εκτελούνται στατικά ευαίσθητες διαδικασίες.

4. Πλαίσια και πίνακες παρακολούθησης ESD: Τα άκρυλα φύλλα ESD χρησιμοποιούνται συχνά για τη δημιουργία στατικών παραθύρων και πινάκων παρακολούθησης σε περιβάλλοντα ελεγχόμενα από ESD.Τα παράθυρα αυτά επιτρέπουν την ορατότητα σε ευαίσθητες σε ESD περιοχές, διατηρώντας παράλληλα την κατάλληλη στατική προστασία..

5Πίνακες σήμανσης και οθόνης ESD: Τα φύλλα ακρυλικού ESD μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία σημάτων προειδοποίησης ESD, οδηγικών πάνελ ή οθονών πληροφοριών σε εγκαταστάσεις που ελέγχονται από ESD.Τα φύλλα αυτά παρέχουν μια ασφαλή επιφάνεια ESD για την εμφάνιση σημαντικών πληροφοριών, ελαχιστοποιώντας παράλληλα τον κίνδυνο στατικής εκκένωσης.

6. ESD Εφημερίδες και ράφια: τα φύλλα ακρυλικού ESD μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως επικάλυψη ή κάλυψη για ράφια και ράφια σε χώρους αποθήκευσης ευαίσθητους σε ESD.αποφεύγεται η συσσώρευση στατικών φορτίων στις επιφάνειες, μειώνοντας τον κίνδυνο ζημιών από ESD σε αποθηκευμένα εξαρτήματα ή υλικά.

8. Περιβλήματα και ντουλάπια ESD: Τα ακρυλικά φύλλα ESD μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή περιβλήματος και ντουλάπιων ασφαλή από ESD για την αποθήκευση και την προστασία ευαίσθητων ηλεκτρονικών εξοπλισμού ή υλικών.Αυτά τα περιβλήματα παρέχουν ένα ελεγχόμενο περιβάλλον ασφαλείας στατικής, προστατεύοντας το περιεχόμενο από πιθανές στατικές βλάβες.

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Διαφανές PMMA ακρυλικό φύλλο ESD χυμένο ακρυλικό πλαστικό φύλλο θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.